vineri, 3 august 2007

post sesiune

S-a mai terminat o sesiune.Cred ca o data cu ea, mi s-au mai terminat si mie bateriile un pic.Am invatat, am mai copiat*(*din memorie)-sper sa fie ok.Am facut maratoane de nopti albe(pt invatat sau dansat- da nu mai conteaza motivul, conteaza rezultatul) adormind la tot felul de ore indecente gen 7 am.Sunt cam epuizata da destul de seninasi , sa zicem fericita.
La faza cu examenele eu as avad lucrurile: studentul intra la facultate. Facultatea ii prezinta o serie de chestii, tot felul de ciudatenii, care mai de care mai nastrusnice:LSC-uri, LEC -uri, fel de fel de literaturi. Ei si ce daca i se prezinta.Pentru evaluare s-a inventat sesiunea-marele bau-bau.(nu si pt gheeks care banuim ca sunt din alta dimensiune a lumii).In sesiune lucrurile stau in felul urmator: acum k si studinte emininte tre sa transpui pe niste foi diverse informatii cerute de brmofii plictisiti si rutinati.
Da yo cred k nu conteaza asa mult modalitatea in care umpli foi de informatii la examen. Unii copiaza din memorie(soft) altii din memoria atasata in format "hard"-de prin buzunare, telefoane, sutiene.Asta daca reusesc-k bromfii astia sunt destul de inventivi- plaseaza tot felul de radare "anticopiat" prin salile de clase, gen seminariste sterse cu ochelari din sticla de sifon.Da si studentul are antiradar-asa ca:1)vine la examen cu 3 ore inainte pentru a se plasa strategic si a mai imbunatati eventual luciul bancii cu ceva informatii sau2) isi lasa parul sa creasca pentru camuflarea castilor handsfree sau 3) dak radaru e de ultima generatie isi pune fusta scurta si-si scrie pe picioare.Probabil k exista mai multe posibilitati de a aporta la bagajul de informatii in caz de urgenta*(*a se citi examen):1)copiuta impaturita(mica, se tine in palma)
2)copiuta pergament(facuta sul)
3)sufleorul din telefon (numa' sa nu ti se futuie casca k lu Esca)
4)cursuri intregi ascunse sub fusta de gipsara
5)o metoda mai disperata:scoti cartea pe banca si te rogi la toti sfintii sa nu te vada "sifonarul" :)))

Niciun comentariu: