luni, 18 februarie 2008

what are men good for?!

La ce bun sunt barbatii?!Buna intrebare.Daca ar fi intrebate, un esantion de femei probabil ar raspunde ca la nimik, sau k la facut nervi, altele mai tolerante ar spune k sunt buni pe langa casa omului, k sunt stalpii casei maybe...Raspunsurile sunt impartite.Eu nu sunt insa adepta respunsurilor stereotipe. Daca mi s-ar pune o astfel de intrebare cu siguranta nu as da unul din raspunsurile de mai sus. Pt mine un mascul e bun intotdeauna in preajma, ii gasesc eu o intrebuintare-la orice ora din zi si mai ales din noapte:D!
Cu siguranta k barbatii sunt buni la multe lucruri, eu chiar am identificat cateva functii de baza:
1)functia digitala
2)functia linguala
3)functia falica
De obicei e de preferat k cele 3 functii sa se combine si masculul in cauza va primi nota 10. Daca nu, macar indeplinirea unei singure functii tot ii va aduce o bila alba. Lucrul in modul digital e de inceput asa, de amagire, de incalzire. Urmeaza functia linguala- second base e destul de satisfacatoare si singura, dar in combinatie cu celelalte e divina.:D Third is a charm!Cea de-a treia functie le incununeaza pe celelalte.
Acum mai exista si intrebarea daca aceste functii esueaza?!Atunci cu siguranta masculul in cauza ori e impotent si imbecil ori e trecut de 50-60 de ani. Nu-i problema are si el o salvare. Femeile sunt destul de tolerante si le ofera si lor o sansa- acesta trebuie sa indeplineasca musai functia monetara.Nu, nu trebuie sa se mediteze la Mugur Isarescu ci sa aiba un portofel plin cu carduri intenationale de preferat( k shoppingul pe alte meridiane face furori) si restul lucrurilor aferente care se pot cumpara cu bani. Daca aceasta functie e indeplinita, boul (pardon masculul) in cauza are toate sansele sa fie fericit cu o surata langa el pana la adanci batranete( sau pana da ortu' popii- singur sau ajutat).
Asa k lucrurile sunt destul de simple, e loc sub soare pentru toata lumea. E ca la matematica- rezolvi ecuatia:iti identifici necunoscuta- aplici o functie si rezultatul va fi de zile mari.

Un comentariu:

Codruttzz spunea...

haha m-am amuzat teribil :)) si daca nu are nici macar functia monetara? :) atunci ce fecem cu barbatii?