sâmbătă, 29 noiembrie 2008

Draga Mos Craciun

Credeti in Mos Craciun? Eu una cred. Binainteles k pt cadouri:P.
Se zice k numai copiii cuminti primesc cadouri-eu pana acum am tot primit ceva daruri. Se pare ca sunt in graficul mosului sau nenea e cam senil si mai uita cate ceva(asta ar fi o explicatie plauzibila).
So, draga Mos Craciun,
Eu sunt o fata cuminte-asa in limita bunului simt. Ma spal pe maini inainte de masa si nu uit sa ii sun pe ai mei de ziua lor. Asta ar trebui sa conteze zic eu.
La scoala nu fac misto de elevi, nu rad de numele lor, decat pe blog uneori(da si-asa nu citeste nimeni asa k nu se pune:)). Cu colegii sunt prietenoasa si nu le adresez imprecatii in engleza, iar in romana nu se pune k nu inteleg.
Cu prietenii am fost dragutza anu asta-nu i-am enervat asa tare(zau asa!). Asta si pt k juma' de an am fost plecata. Ei zic k ma plang prea mult dar eu zic k doar am mai multe de obiectat decat ei. Nu e o mare tragedie.
Anu asta mi-am facut niste promisiuni din care nu am respectat, evident, nici una...Dar...., draga mosule, daca primesc un cadouas frumos o sa fiu mai optimista si la anu o sa-mi respect macar juma' de promisiune!Promit!!!
Lista mea de cadouri nu e asa de mare si pot fi si de la second hand(hmm, asta doar daca e un laptop maybe) sau de la magazine care fac reduceri. Pai vreau niste tzoale(Puna, Adibas, Mike, Cucci, Timein si alte chestii de gen se exclud-te rog Mosule, macar de Craciun..), un calculatoras(sau un laptopash) si alte mici atentii-un parfumel(vezi mosule sa fie Pure poison din ala mov), o posetutza(din aia asa mai rezistenta si nu modelu socialist, cauta si tu una mai trendy:P), etc.


Cu dragoste natzarmurita,
Livia-"cea mai cuminte fata din emisfera nordica"(sper sa nu fi gresit, daca da, oups, apelez la google maps ):)).

Niciun comentariu: