vineri, 5 septembrie 2008

what do u do when?

Ce e de facut cand toate planurile ti se dau peste cap? Intotdeauna tindem sa credem k noua nu ni se va intampla ceva incredibil-negativ. Si totusi scenarii coborate parca din filme se pot intalni la tot pasul in umila noastra viata cotidiana. Un asttfel de scenariu ar fi sa iti anulezi nunta cu 2sapt inainte de eveniment. DA! Adica toata lumea e invitata, luna de miere rezervata, tortul comandat, hainele de rigoare luate, modificate si probate la nesfarsit.......numa sa fie totu bine. Adica asa speri tu, cand pui seara capul pe perna! Dar se pare k el are alte chestii in cap, hormonii lui au luat-o razna si te anunta senin k una din colegele debirou e f speciala-"Nu e vb k nu te mai iubesc, da ea e asa deosebita! Si iti jur knu m-am culcat cu ea!" BULSHIT! Deci totul ia o intorsatura de 360 de grade. Ce faci acum? Bine, bine, plangi putin, k de e normal! Si apoi? Am intrebat mai multe reprezentante ale sexului frumos si am alcatuit un top. Razbunarea nu e totul, insa e dulce foc...Lets see:
1) in primu rand ii frigi una sa te tina minte si sa te racoresti pe moment!
2) il lovesti zdravan intre picioare- daca tot nu s-a culcat cu aia nici sa nu mai aiba ocazia sa o faca. Si oricum asta e si un dicton romanesc: Dupa noi potopul! Nu ezitati, dati cu sete fetelor.
3) Pune mana pe o vaza ceva si lasa-i un semn de buna purtare: sa il recunoasca fata aia dintr-o mie!
4) arunca-i toate hainele pe fereastra-macar te amuzi poate!
5) da cu playstation-ul de pamant. Sigur o sa se enerveze si el!
6) scapa-i periutza de dinti in wc! si apoi pune-o la loc.
7) da-i cardurile prin masina de tocat- sa o duca pe aia la mall cu autobuzul!
8) trimite-i tortu de nunta pe adresa de la munk, dupa ce in prealabil ai pus ciocolax in el!!!
9) aruncai cd-urile de colectie si filmele !
10) scrie numele proastei cu cheia pe masinutza lui mult iubita! asa sigur nu o sa o uite!
Sunt convinsa k ar mai fi si alte moduri sa te razbuni putin, deci dati frau liber imaginatiei!
PS: sunt solutii propuse de mai multe fete...hi hi hi!:D

2 comentarii:

Codruttzz spunea...

nu inteleg de ce nu ai pus si parerea partii masculine...intotdeauna trebuie sa existe doar o parte...a femeilor...partea cealalta e ignorata mereu...parca o poveste nu are intotdeauna 2 parti...nu esti fair!...

dar revenind la razbunari...super tari :)) imi plac!!!

As mai adauga: rade-i sprancenele in somn :)) ca sa fie mai urat ca dracu'! :)) sau lipeste-i dintii cu super glue sa nu mai poata cere pe niciuna de nevasta :))) ever!

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.